Wie is Silvio?

Wat is er gebeurd de afgelopen dertig jaar? Eens liep ik als vijftienjarige een marathon op tennisschoenen. Nu loop ik regelmatig een rondje van 100 kilometer of meer. De romantiek van de naïviteit heeft plaatsgemaakt voor high-tech schoenen, wat meer kennis en een steekje los.
Maar hoe mooi is het ultralopen? Uren lopen: gedachten zweven weg; ideeën nestelen zich ergens en elke voetstap maakt je sterker en geeft je zelfvertrouwen. Elke finish is dan bijzonder! Ook al is dat je huis, de atletiekbaan van Santpoort of Sparta na de Spartathlon.
Wat wil ik hier graag de finish van de 11 Steden Ultraloop aan toevoegen. Daarom organiseer ik die samen met Klaas van Heeringen en met hulp van Ed van Beek, de racedirector.
Ultralopers die een elfstedenkruisje in ontvangst mogen nemen.
Ik kijk er naar uit om jullie deze om te hangen.

Silvio Teunissen
Voorzitter Elfsteden Ultraloop

0

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close Cart